Tuntuvaa ja miellyttävää lämpöä - kaikille lattioille

Huoletonta mukavuutta

Vesikiertoinen lattialämmitys on ihanteellinen lämmitysmuoto, sillä lämpö jakautuu lattiapinta-alalla tasaisesti ja nousee ylöspäin vedottomasti. Se on uudisrakennuksessa suosituin lämmitysmuoto ja on sekä edullinen että toimintavarma ratkaisu.

Vapautta

Suunnittelun kannalta lattialämmitys antaa vapauden toteuttaa suunnitteluratkaisuja joustavasti. Esimerkiksi ikkunat voidaan toteuttaa lattiarajasta asti, eikä kalusteiden huonejärjestyksessä tarvitse miettiä lämmityslaitteiston sijoittelua.

Takuulla!

Ennen lattialämmityksen asennusta tilat ja niiden lämpövaatimukset kartoitetaan Lämpötalon asiantuntijoiden puolesta. Näin kokonaisuudesta saadaan mahdollisimman taloudellinen ja tehokas. Unohtamatta myöskään asiakkaan toiveita!

Kaikki kohteet suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti. Itse asennus puolestaan sujuu meiltä yli 4000 kohteen kokemuksella. Käyttöönoton yhteydessä asentajamme suorittavat perussäädöt sekä perehdyttävät asiakkaan järjestelmän käyttöön. Käytössä Lämpötalo-lattialämmitys ei tarvitse erityisiä huoltotoimenpiteitä.

Taloudellinen

Lämmönlähteen voi jokainen valita haluamakseen, sillä lattialämmitys soveltuu kaikkien energiamuotojen kanssa. Koska lämmönjako on tasaisempi kuin esimerkiksi patteriverkoston, voidaan lämpötilaa laskea 1-2 astetta ilman, että viihtyvyys vähenee. Tämä alentaa lämmityskustannuksia 5-15 %. Järjestelmän alhaisten lämpötilojen ansiosta lattialämmitysjärjestelmä on energiatehokkain järjestelmä.