Jälleenmyynti - Asennus - Huolto

Nibe & Viessmann ilma-vesilämpöpumput

Nibe logo

Koti lämpimäksi ilmaisella ulkoilmalla

NIBEn ilma-vesilämpöpumppu on tehokas ja ympäristöystävällinen tapa lämmittää ja viilentää kotia. Hyödynnä ulkoilman energiaa, säästä energiakustannuksissa ja kohenna samalla sisäilman laatua. Toimitukseen sisältyvät myös virtavahdit, joten voit olla huoleti lämmitysjärjestelmäsi turvallisuudesta. Lämpöpumpun avulla voit nauttia miellyttävästä asumismukavuudesta ympäri vuoden!

NIBE ilma-vesilämpöpumput on suunniteltu ja valmistettu kestämään vaativia pohjoisia olosuhteita. Niiden avulla voit lämmittää kodin tehokkaasti ja säästää samalla sekä rahaa että luontoa.

NIBE S -sarjan ilma-vesilämpöpumput tarjoavat luotettavan ja kestävän ratkaisun nykypäivän ja tulevaisuuden lämmitystarpeisiin. Voit myös hyödyntää lämmitysinvestointiin NIBE-rahoitusta ja valtion tukea, mikä helpottaa lämpöpumpun hankintaa.

Tutustu lisää ja valitse kestävä ja luotettava lämmitysratkaisu!

NIBE SPLIT PLUS ilma-vesilämpöpumppu

Muun lämmityksen rinnalle tuomaan säästöjä

  • Nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tuomaan säästöä omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin.
  • Ohjausjärjestelmä huolehtii koko lämmitysjärjestelmästä
  • Helppo ja nopea asentaa.
  • Pörssisähköohjaus ja aurinkosähkövalmius + etäohjaus
  • Kylmäaine kiertää lämpöpumpun ja sisäyksikön välillä

NIBE Split Plus on energiatehokas ratkaisu, jos rinnalla halutaan säilyttää esimerkiksi öljy- tai puukattilalämmitys. Split Plus -järjestelmässä käytetään invertterikäyttöistä NIBE AMS-lämpöpumppua, joka pystyy tuottamaan lämpöä jopa erittäin kylmissä pohjoisissa olosuhteissa.

Lämmitysjärjestelmä koostuu lämpöpumpusta, Splitbox-yksiköstä sekä ulkoyksiköstä, joiden välillä kylmäaine kiertää tehokkaasti. Lämmityksen hallinta tapahtuu selkeällä ja helppokäyttöisellä NIBE S-sarjan ohjauksella, jossa on vakiovarusteena etähallinta myUplink. Etähallinnan avulla voit seurata ja hallita lämmitysjärjestelmääsi helposti ja kätevästi etänä, olit sitten kotona tai poissa.

NIBE Split Plus tarjoaa käyttäjälle modernin ja älykkään ratkaisun lämmitystarpeisiin, joka mahdollistaa energiatehokkuuden lisäämisen ja mukavan lämmön ylläpitämisen ympäri vuoden.

Tämä järjestelmä on myös helposti integroitavissa olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään, joten se soveltuu hyvin erilaisiin kohteisiin ja tarpeisiin.

Tutustu lisää Niben pumppuihin täältä.

Voit myös kysyä apua suoraan meiltä oikeanlaisen pumpun valintaan!

Nibe Split Plus pumppu

Viessmann – Tulevaisuudenkestävä lämmitysratkaisu

Jälleenmyymme ja edustamme Viessmannin lämmitys- teollisuus- ja kylmäjärjestelmiä . Tarjoamme räätälöityjä järjestelmäratkaisuja kaikkiin energialähteisiin omakoti- ja kerrostalokäyttöön sekä teollisiin, kaupallisiin ja kunnallisiin tarpeisiin.

Viessmannin lämpöpumput tarjoavat hiljaisen ja monipuolisen lämmitysratkaisun, joka mahdollistaa myös jäähdytyksen kesällä. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy sopiva lämpöpumppu jokaiseen tarpeeseen, ja järjestelmää voidaan käyttää eri lämmitysjärjestelmien kanssa. Lämpöpumput pystyvät tuottamaan tarvittavan lämmön sekä patteri- ja lattialämmitykseen, mikä tekee niistä sopivia sekä vanhoihin että uusiin rakennuksiin.

Vitocal 250-A Monoblock

Uuden sukupolven lämpöpumppu

  • Sopii erinomaisesti saneerauskohteisiin
  • Integroitu energianhallintajärjestelmä

  • Jäähdytysjärjestelmä
  • Hiljainen toiminta mahdollistaa laitteen sijoittamisen lähelle asuinhuonetta.

Viessmannin uusi Vitocal 250-A lämpöpumppu on luotettava, kompakti ja ympäristöystävällinen valinta lämmitykseen ja jäähdytykseen. Innovatiivinen teknologia hyödyntää tehokkaasti ympäristöenergiaa ja tarjoaa jopa menoveden 70 °C lämpötilan, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon saneeraushankkeisiin. Voit hyödyntää olemassa olevia pattereita, eikä lattialämmitystä tarvita. Korkea energiatehokkuus, kätevä ohjaus sovelluksen kautta sekä houkutteleva muotoilu tekevät Vitocal 250-A:sta houkuttelevan valinnan.

Tutustu terkemmin: Monoblock 250-A  tai Monoblock 200-S

Kaipaatko neuvoa? Me autamme mielellämme oikeanlaisen lämmitysjärjestelmän valinnassa!

Viessmann Monoblock 200-S